Espanyol

Una prova de nivell

Rival potent. Els de Rubi s’enfronten (14.30 h) al Burnley, setè classificat de la passada Premier League, en un duel que podria ser el darrer d’Aarón amb la samarreta de l’Espanyol

Amb la lliga cada vegada més a prop, l’Espanyol farà un pas més en el seu camí cap a la preparació en un enfrontament de nivell contra el Burnley anglès. Els de Lancashire, setè classificat la Premier League passada, posaran a prova el conjunt de Rubi (14.30 h), que encara podrà comptar amb Aarón Martín, en espera que es tanqui el seu fitxatge pel Mainz alemany.

Després d’enfrontar-se a l’Olot, de segona divisió B, i a dos equips del segon esglaó del sistema de competició nord-americà, el Richmond Kickers i el Cincinnati, l’Espanyol viurà el primer duel de la pretemporada contra un conjunt de primer nivell. El Burnley, entrenat per setè curs consecutiu per Sean Dyche, és precisament un bon exemple a seguir per al conjunt blanc-i-blau, després d’haver crescut molt en els últims anys. Sense anar més lluny, els clarets, que van aconseguir el darrer curs la millor classificació del club en la lliga en les darreres quatre dècades, es van classificar dijous passat per a la tercera ronda de la ase prèvia de l’Europa League.

Per al duel contra els anglesos, Rubi ha convocat 22 jugadors, entre els quals es troba Aarón Martín. El lateral del planter té un peu i mig a la Bundesliga després de l’acord que estan a punt de tancar l’Espanyol i el Mainz, però mentre no es tanqui, el tècnic comptarà amb ell amb total normalitat. En canvi, no van viatjar a Manchester, on s’allotjarà avui l’equip abans de dirigir-se a Turf Moor, Esteban Granero, que no s’ha entrenat amb el grup en tota la setmana, ni el defensa Sergio Sánchez, descartat per decisió tècnica.

EXEMPLE

El projecte del Burnley, que jugarà a Europa, és un mirall per als blanc-i-blaus

ESPERA

Aarón Martín va viatjar amb l’equip tot i estar a punt de tancar el seu traspàs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)