Espanyol

Rumb cap a Magúncia

Aarón Martín. L’Espanyol va anunciar el principi d’acord amb el Mainz 05 i el lateral esquerre, que ahir ja es va desplaçar a Alemanya, on avui passarà la revisió mèdica prèvia a completar l’operació

Aarón Martín jugarà al Mainz 05, si res es torça. L’Espanyol va anunciar el principi d’acord amb el Mainz 05 i el lateral esquerre perquè es converteixi en futbolista del club alemany. El jugador de Montmeló, que formava part de l’expedició desplaçada a Anglaterra per disputar el partit contra el Burnley, va abandonar la concentració i va viatjar ahir mateix cap a Alemanya per acabar de tancar els últims detalls de l’operació, que tot fa pensar que serà oficial durant el dia d’avui, quan el defensa passi la revisió mèdica. D’aquesta manera, doncs, Aarón, de 21 anys, deixarà el club blanc-i-blau i s’enrolarà al conjunt de Magúncia, que la temporada passada va acabar la Bundesliga en catorzena posició i va haver de serrar les dents per eludir el descens.

Amb la venda, l’entitat periquita aconseguirà fer caixa amb un dels jugadors més cobejats de la plantilla i alleugerirà la massa salarial. En espera de les xifres oficials, el club català ingressaria per l’operació nou milions fixos més tres en variables, a més de tenir el 10% en un hipotètic futur traspàs del defensa.

Pel que fa al relleu, ja que en la plantilla només queda Dídac Vilà com a lateral esquerre, l’Espanyol no fitxarà i apostarà per Adrià Giner Pedrosa, del filial. “Si s’acaba tancant l’operació, que encara no està enllestida però sembla que va per aquest camí, dimarts [demà] Pedrosa ja estarà amb el primer equip perquè s’endinsi en la nostra idea i en el que intentem fer”, va expressar ahir Rubi, que confirmava així el salt del jove futbolista de 20 anys. “Tinc confiança màxima perquè, si volem fer planter, marxa un nano del planter i en puja un altre", va dir l’entrenador del conjunt blanc-i-blau. “Tinc confiança màxima que no ens afectarà aquesta baixa”, va insistir Rubi, que també va explicar que ja era conscient de la possibilitat que el jugador marxés quan va aterrar al club.

D’altra banda, Dídac Vilà, que haurà de competir amb Pedrosa pel lloc, també es va referir al buit que deixarà la sortida d’Aarón. “L’any passat ja vaig venir a intentar guanya-me el lloc i aquest curs seguiré igual. És clar que tindré competència. Al final no et regalen res. Es tracta de demostrar coses cada dia per poder jugar tots els partits de titular”, va asseverar el de Mataró.

Les sortides

Tot i aquesta marxa, el capítol de baixes no sembla tancat. Rubi en va parlar: “La meva intenció és que marxi el mínim de gent possible. Una altra cosa és que un jugador vulgui marxar i nosaltres pensem que podem portar algun recanvi. Això ja es valorarà”, va dir el preparador.

EL RELLEU

Pedrosa, del filial, és l’escollit pel club perquè ocupi el buit que deixarà Aarón al carril esquerre
Tinc confiança perquè, si volem fer planter, marxa un nano del planter i en puja un altre
Rubi
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)