Espanyol

Rubi: “He plantejat uns objectius molt ambiciosos a l’equip”

Endollat. El tècnic deixa entreveure que el repte del curs passa per assolir la sisena posició i admet que li agradaria reforçar l’equip amb un home per línia abans del final del mercat

Joan Francesc Ferrer Rubi ha comparegut aquest matí en roda de premsa al RCDE Stadium. El tècnic s’ha mostrat ambiciós en els objectius de la temporada i ha deixat entreveure que el repte del curs és acabar sisens. “Jo a la plantilla els he plantejat uns objectius molt ambiciosos perquè ho crec. Hi han cinc equips que són molt poderosos. Però després estem la resta que estem a un nivell semblant”, ha reblat. Entre d’altres temes destacats. El de Vilassar de Mar ha reconegut que li agradaria millorar la plantilla i que necessita un home per línia. Les posicions conegudes són un lateral dret; un mig defensiu i un extrem. El tècnic afronta l’inici de la lliga a casa amb el repte de sumar els tres punts i començar a enganxar a una afició mitjançant un futbol valent.

València.

“És un rival que s’ha reforçat molt bé però nosaltres juguem al nostre estadi. Hem generat una mica d’il·lusió amb el partit de Vigo i la volem mantenir. És un partit i tenim possibilitats”.

Mercat.

“He parlat amb Rufete i a Mister Chen no l’he vist. Jo estic content amb la plantilla que tinc però ens agradaria millorar-la. Estan fent el màxim esforç per treure una mica de diners per potenciar la plantilla però això ho porten ells”.

Potencial de l’equip.

“Estem capacitats per fer bon futbol i que la gent estigui contenta amb nosaltres. Hi han jugadors que han de créixer i donar el màxim que porten dins. Si ve un jugadors, bé, però entenem que hi han posicions que es poden millorar”.

Exigència.

“El primer és que el futbolista es buidi però hem d’oferir més: anar pel rival, passar-nos la pilota... El primer que buscarem és la victòria”.

Partit a Balaídos.

“Tenim una mentalitat masoquista. Hem tret un punt en un camp complicat però podem rendir més del que hem fet a Vigo tot i que la predisposició va ser bona. Els jugadors atenen molt bé a les correccions i intenten millorar”.

El projecte del València i la continuïtat de Marcelino García Toral.

“L’avantatge de no canviar d’entrenador és que ja tenen una idea de joc inculcada. A tot això, ha millorat la plantilla. Però els inicis de lliga, la necessitat de punts sempre estan, però és diferent al final de lliga. Els hem d’agafar tot l’any i serà un rival fort menys a Cornellà un cop hagi passat”.

Estrena a Cornellà com a tècnic de l’Espanyol.

“M’imagino un partit on tot surti bé, amb un estadi que comenci a ser potent i que guanyem”.

Reforços.

“Un jugador per línia però no diré les posicions i si no pot ser doncs anirem a mort amb l’equip que tenim”.

Absència d’Álex López i Pipa.

“Acabem de començar i és impossible donar joc a tots. Si tingués que sortir d’inici amb l’Alex o el Pipa no estaria nerviós. Les convocatòries no són un signe de descontentament”.

Afluència de públic.

“Si l’afluència és baixa, ja es veurà, perquè estem en ple agost. No demano res, primer vull oferir. Vull que vegin que els que estem dient es pot traslladar al camp i que no són paraules. Estic segur que els que vinguin vindrà a empènyer en una temporada que ha de ser molt maca per tots”.

Per últim, Rubi va donar la llista de convocats pel partit de diumenge on destaca la presència d’Esteban Granero per Álex López com a única novetat respecte a l’anterior llista de Balaídos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)