Espanyol

Sergio Sánchez marxa i Pipa es queda

Les últimes hores de mercat a l’Espanyol van estar centrades en les situacions particulars de Pipa i Sergio Sánchez. La situació del lateral del planter va quedar molt compromesa després del recent fitxatge de Rosales. Rubi ja no el va convocar en els dos primers partits de lliga i va apostar per Javi López. El fet de fitxar el veneçolà era un altre missatge per a Pipa, a qui el club volia enviar cedit. El futbolista, de moment, ha preferit esperar-se fins al mercat d’hivern i trobar un equip que li interessi.

L’altre punt calent era Sergio Sánchez. El mataroní va tornar el curs passat, procedent del Rubin Kazan, amb la voluntat de retornar a l’Espanyol tot el que li va donar en els seus inicis. “Aquí és casa meva.” Els seus bons propòsits no es van veure recompensats i va viure un calvari amb Quique Sánchez Flores. Confiava que la seva sort canviés amb Rubi, amb qui ja havia coincidit fa deu anys al filial blanc-i-blau. El tècnic li va obrir la porta de sortida en la pretemporada, i més tenint en compte que ja té en nòmina quatre centrals més: David López, Hermoso, Duarte i Naldo. El club blanc-i-blau va estar reunit fins a última hora de la nit per trobar un camí per a la rescissió del seu últim any de contracte. “L’Espanyol vol agrair públicament a Sergio Sánchez la seva professionalitat i li desitja el més gran dels èxits tant personals com esportius”, deia el comunicat de l’entitat blanc-i-blava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)