Espanyol

Dídac: “El joc de Rubi s’adapta millor a la plantilla que tenim”

Bon moment. El mataroní està disfrutant d’un rol protagonista a l’equip “Tots estem gaudint del nou estil” i lamenta les errades davant l’Alavés “No et pots despistar mai” perquè qualsevol equip et pot fer mal”

Dídac Vilà ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El mataroní, suplent habitual amb Quique Sánchez Flores, està vivint una segona joventut amb Rubi a la banqueta. “Un jugador sempre espera jugar el màxim de partits possibles i estic molt content de tenir la confiança de l’entrenador i seguir creixent partit a partit”. El futbolista no podia amagar la seva decepció per la derrota a Mendizorrotza. “No et pots despistar mai ni tenir cinc minuts dolents. Això és el que ens ha passat perquè qualsevol equip et pot fer mal, com va ser el cas davant l’Alavés”. Ara el mataroní sap que la plantilla ha de treballar bé aquestes dues setmanes d’aturada de selecció i “veure on li podem fer més mal al Llevant”.

El lateral ha estat sincer en destacar la nova forma de jugar com una de les claus de la millora en el rendiment col·lectiu. “El joc de Rubi s’adapta millor a la plantilla que tenim. Tots estem gaudint amb la pilota i seguirà sent així fins a final de temporada”.

D’altra banda, el mataroní ha valorat el moment actual de l’entitat amb les seves etapes anteriors. “En el moment en què debuto aquí, la gent està molt il·lusionada i durant mitja temporada vam estar en una bona posició i al final vam acabar a mitja taula com els últims anys. Ara el que volem és veure la il·lusió de l’afició com en el partit davant del València.

Per últim va parlar de Roberto Rosales. “Porta dos dies entrenant i el veiem que està agafant els conceptes ràpid i té dues setmanes per davant per agafar el mètode de Rubi. Ens donarà més competència”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)