Espanyol

Sergio García: “Aquest any estic més ben preparat”

Canvi. Ha passat de ser un futbolista residual per a Quique Sánchez Flores a ser peça important per a Rubi

Sergio García està vivint una segona joventut a l’Espanyol gràcies a l’entrada del nou tècnic. El davanter ha passat de ser un futbolista residual per a Quique Sánchez Flores a ser peça important per a Rubi. “Aquesta temporada em trobo molt millor que l’any passat. És diferent ara estic jugant i això et dona més confiança. L’any passat venia d’un altre campionat, no és cap excusa, però aquest any estic més ben preparat” ha reflexionat el davanter després de la sessió d’aquesta tarda. “Estem treballant aquesta hora per poder habituar-nos a l’horari del partit i que ens doni un puntet més davant el Llevant. Serà un partit complicat perquè ells també han començat bé”.

Sergio García està força il·lusionat i no ho pot amagar. “M’il·lusiona tot. El tècnic nou ha aportat una forma de jugar totalment diferent a la que es portava en els últims anys i m’agrada. La gent s’ha il·lusionat molt per com estan anant les coses. Veig l’equip compromès i amb ganes de fer un grandíssim any. Tot això et fa sentir bé”. L’estil de joc també ajuda a que tot flueixi i que la pilota sigui la protagonista. “Millor tenir nosaltres la pilota que el contrari. Volem tenir-la i tenim grandíssims jugadors per associar-nos. La idea de joc és magnífica”. Sergio García també elogiava la figura del nou tècnic. “Rubi és molt directe i proper i qualsevol cosa és pot parlar amb ell” i ha parlat de l’ambició del tècnic així com la del grup. “Cal ser ambiciosos i això ja no és mirar a mig o llarg termini sinó en el pròxim partit i això és el que ens insisteix el tècnic”.

El passat granota.

El punta del Bon Pastor no ha amagat que el matx davant el Llevant és especial. Els capità va jugar el curs 2004/05 a les files del conjunt granota on va fer 7 gols. “Ja fa molts anys allà, la primera vegada que sortia de casa i és especial jugar contra el primer equip que va creure en mi a primera divisió. Estar a primera no es gens fàcil i és un equip que li tinc molta estima però diumenge vull que guanyi el meu equip”. Sergio García també ha destacat el bon inici dels valencians en lliga “és un equip que està molt ben treballat”. Ara l’objectiu passa per seguir sent forts a casa després de la bona estrena davant el València i treure’s l’espina de la derrota davant l’Alavés. “A casa hem de seguir així i amb la nostra gent. Fer-nos fort i centrar-nos en el Llevant i aconseguir els tres punts. Tenim moltes ganes d’agradar a la gent”.

SENSACIONS

“Veig l’equip compromès i amb ganes de fer un grandíssim any. Et fa sentir bé”

EL NOU ESTIL DE JOC

“Tenim grans jugadors per associar-nos i la idea de joc és magnífica”

Óscar Duarte baixa pel partit davant del Llevant

Óscar Duarte s’ha reincorporat avui als entrenaments però ha arribat tocat dels seu últim partit amb la selecció de Costa Rica. El central pateix un esquinç de grau 1 al lligament lateral intern del genoll esquerre. El futbolista farà treball específic de recuperació els propers dies però fins els dilluns no s’incorporarà amb el grup de manera gradual. Tot i això, des del club ha confirmat que l’internacional és baixa pel partit de diumenge davant el Llevant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)