Espanyol

El Llevant, primer destí de Rubi

L’altra cara de la prèvia. El tècnic es va estrenar a les banquetes de primera amb el club granota, que ha viscut en els últims anys una autèntica eclosió de la massa social: en cinc anys ha passat de 5.000 socis a superar els 22.000

El Llevant és un equip que Joan Francesc Ferrer Rubi coneix a la perfecció . El tècnic de Vilassar va debutar en una banqueta de primera amb el conjunt granota després d’arribar a la del Ciutat de València per la destitució de Lucas Alcaraz. “Va ser el club que primer va confiar en nosaltres per entrenar a primera divisió”, va recordar. “Hi vaig estar molt a gust. Està dirigit per grans persones i molt preparades però ens vam trobar un vestidor estrany. Alguna decisió que vaig prendre ara ho hauria fet diferent, i sobretot vam ensopegar molt fora de casa. No hi havia manera de guanyar. A casa vam guanyar set partits.” El de Vilassar de Mar no va aconseguir la permanència i no va poder continuar més enllà del 30 de juny del 2016. El conjunt granota, tot i baixar, ha seguit creixent com a entitat i enguany presumeix de superar la barrera dels 22.000 socis, rècord de l’entitat, i se situa, pràcticament, a l’altura de l’Espanyol en nombre d’abonats. Una xifra destacable quan fa només cinc anys enrere només arribava als 5.000 socis. La cosa no acaba aquí, l’equip granota ha arribat aquesta temporada als 52,3 milions de límit salarial, només a 4,4 milions de l’Espanyol que s’ha quedat en 56,7. El curs anterior només tenien 32 milions de límit però les bones vendes fetes a l’estiu han disparat el seu crèdit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)