Espanyol

L’Espanyol alimenta la seva bona ratxa a casa amb un nou triomf davant el Llevant (1-0)

El partit. Ha estat superior al seu rival i només la falta de punteria i un bon Oier van evitar un resultat més clar. Sergio García ha decantat la balança amb un golàs a l’inici de la represa

L’Espanyol ha aconseguit una bona victòria davant del Llevant. El triomf s’ha gesta gràcies a un gol de Sergio García a l’inici de la segona part. El del Bon Pastor s’ha estrenat com a golejadora aquesta temporada amb un xut col·locat a l’escaire. La jugada prèvia ha estat clau per trencar l’entramat defensiu del Llevant. Granero ha estat atent en la pressió per pispar-li la pilota a Campaña d’esquenes. Combinació ràpida amb Borja Iglesias que ha vist l’arribada de Sergio García- El del Bon Pastor, amb un xut genial, superava a Oier.

Els deixebles de Rubi segueixen alimentant les seves bones sensacions en lliga i, especialment, al RCDE Stadium. Cornellà s’està convertint en un fortí. El primer tast davant del València va ser fantàstic amb un joc brillant i efectiu.Aquesta tarda la formula va ser la mateixa. Un Espanyol valent i a l’atac que va arribar a generar fins a 21 xuts a porta. Un dada clarificadora per veure el dinamisme ofensiu d’un equip que vol ser temible aquest any a primera. Amb una mica més d’encert, el blanc-i-blaus haurien pogut arrodonir més el marcador. Però s’ha topat amb un Oier molt encertat sota pals.

No obstant això, el triomf deixa a l’Espanyol en la zona alta de la taula amb 7 punts, ara mateix quart en zona Champions. Un dels inicis més bons del club periquito i que fa créixer les seves bones sensacions. Ara l’equip, com va dir Rubi en la prèvia, es concentrarà a “fer-la grossa” al Bernabéu el dissabte.