Espanyol

Reblar el clau a domicili

La prèvia. L’Espanyol ha signat un inici de curs immaculat a casa i ara busca el primer triomf lluny del fortí de Cornellà. Una victòria el dispararia al capdamunt de la taula, amb el Barça i el Madrid

L’Espanyol ha signat un inici de curs immaculat a casa, on s’ha mostrat ferm i ha comptat tots els partits per victòries i sense encaixar cap gol. La diferència és notable a domicili, on només ha sumat un punt de nou. “El de Vigo és un partit igualat. El de Vitòria són cinc minuts en què ho fem anar tot en orris i a Madrid, la dificultat de no situar-te al davant en les dues ocasions que vam tenir en la primera part”, recordava el tècnic, que ara espera que tot canviï i que el seu equip aconsegueixi el primer triomf lluny de casa, a Vallecas, i signi una setmana fantàstica de sis punts. Però per fer-ho, Rubi té clar que l’equip ha de millorar aspectes defensius, i sap la importància del partit d’avui. “Tinc ganes de veure com tornem a casa després de guanyar a fora. És un reclam per a la nostra afició. Ens faria molta il·lusió enllaçar dues victòries”, va assenyalar el de Vilassar de Mar, que no es fia del Rayo: “Juga bé a futbol i la idea de l’any passat era bona i la intenten mantenir.”

Un triomf dispararia els blanc-i-blaus al capdamunt de la taula, empatats amb el Barça i el Madrid: “Aquests dos equips quan poden deixar escapar punts és a l’inici de la lliga. Jo estic il·lusionat per acabar a dalt i si guanyem seguim a la part alta.” L’Espanyol va creixent a bon ritme, però Rubi no tem l’eufòria. “L’equip està tranquil i cal girar full ràpidament. Són tres partits ens sis dies. Estem mentalment preparats”, hi afegia. “Els equips es desfan en elogis cap als nostres jugadors. Aconseguir que els rivals ens tinguin una mica de respecte és bo, però per fer-ho hem d’aconseguir més victòries.” I una de les necessitats bàsiques és millorar els registres ofensius. L’Espanyol origina molta producció ofensiva però no la trasllada al marcador. “És cert. Una part important és qüestió de punteria i els jugadors saben que podríem tenir algun gol més i estan preocupats per ajudar en aquesta faceta. En el que sí que hem d’estar una mica més afinats és en els contraatacs del final de partit. Podíem haver fet algun gol més, però les ocasions s’estan generant i això es pot entrenar.”

Si l’Espanyol busca el seu primer triomf a fora, el Rayo el necessita a casa, on encara no ha guanyat cap partit i ha fet figa, ja que ha encaixat nou gols en contra. Tots els punts dels madrilenys són a domicili. “El que necessitem és donar una alegria a la nostra gent. Necessitem fer un gran partit a casa i la idea és que demà [per avui] el farem”, deia el tècnic del Rayo Vallecano, Michel, que hi afegia: “L’Espanyol ha iniciat molt bé la competició i coneixem Rubi. Intenta pressionar-te a dalt, prendre’t la possessió. Armes molt semblants a les nostres. Caldrà ser molt intensos.”

LA PRÈVIA

Ens faria molta il·lusió enllaçar dues victòries. Tinc ganes de veure com tornem a casa després de guanyar a fora
J. Francesc Ferrer, ‘Rubi’
entrenador de l’espanyol
L’Espanyol ha començat molt bé i coneixem Rubi. Intenta pressionar-te a dalt, prendre’t la possessió. Caldrà ser molt intensos
Michel
entrenador del rayo vallecano
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)