Espanyol

“És aquí on vull ser”

No es rendeix. El porter Roberto Jiménez, que podria tenir la seva oportunitat en la copa, diu que està satisfet amb la seva continuïtat al club tot i que li agradaria canviar la seva situació

Un dels pocs jugadors que no està tenint oportunitats amb Rubi és el porter Roberto Jiménez, que, tot i que òbviament li agradaria revertir la situació, diu que se sent a gust a l’equip. Aquesta és una mostra més del bon ambient que ha aconseguit implementar el tècnic maresmenc.

“No estic jugant, però vaig cada matí al vestidor i veig la gent tan implicada i un ambient tan meravellós que no me’n vull anar enlloc. M’agradaria estar en una altra situació, però soc on vull ser”, va dir el porter de Fuenlabrada, que podria tenir aviat la seva oportunitat amb l’arribada de la copa: “El més important és que quan el mister decideixi que aposta per mi senti que no s’equivocarà”, va dir Roberto, que la setmana que ve té números de ser titular al Carranza contra el Cadis.

El sentinella, que va estar present en la conferència inaugural del cicle d’esports del CIC, també va parlar de la bona relació que té amb el seu company sota pals, Diego López, i de la situació de l’equip: “Ens ho hem guanyat perquè estem fent les coses bé i és el fruit d’una bona feina. No sé si ho mantindrem, però intentarem estar aquí tot l’any”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)