Espanyol

Víctor Sánchez: “La copa ens pot donar molt a nivell competitiu”

Nou repte. El rubinenc creu que el torneig del K.O. és una bona oportunitat perquè els menys habituals es reivindiquin i lamenta el fet de no tancar els partits a domicili. “La nostra assignatura pendent és matar els partits”

Víctor Sánchez ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El rubinenc li ha donat voltes al partit de divendres davant el Valladolid. “Sabem que vam perdre la pilota i la capacitat de combinar i si ho fas davant un equip com el Valladolid, que està molt bé, doncs pateixes. Ens van fer un gol de falta al final però vam donar la sensació que estava més a prop l’empat que el segon nostre”, ha indicat tot incident en el problema de no tancar els partits a fora de casa. “Una de les assignatures pendents que tenim és matar els partits. Ens ha passat en cinc dels sis partits jugats a fora de casa que ens hem posat per davant i només una vegada hem guanyat el partit. Cal millorar perquè costa molt posar-se per davant en aquesta lliga tan competitiva com per perdre aquestes avantatges”.

Més enllà d’això, la plantilla ja està ficada en dinàmica de copa on jugarà dijous el partit d’anada de setzens de final davant el Cadis. “Nosaltres anirem amb la idea que el proper rival és el més important. Ara tenim en ment el Cadis i després ja arribarà el partit de lliga. Hem de fer un bon partit allà i guanyar-lo que en copa ens ha costat. Hem passat rondes però no hem guanyat a fora”. Víctor Sánchez té clar que la copa és un escenari on els menys habituals es poden reivindicar. “No penso que tinguem una plantilla tan curta de gent. Potser Àlex, Puado o Pipa no han entrat en les convocatòries però tenim tots un alt nivell i el tècnic té dificultat per fer alineacions i convocatòries però estem tots endollats i això ho hem de demostrar en la copa. És una competició que ens pot donar molt i també a nivell competitiu. La gent que jugui es pot mostrar i això es pot notar en la lliga també”.

El rubinenc ha tocat dos últims temes. El primer la tendència inicial de la lliga amb un format més igualat de punts. “Per a qualsevol aficionat la lliga està molt bonica i jugar a casa tampoc et dona la seguretat de guanyar. És una lliga que està molt difícil, atractiva i bonica. Tan de bo siguem un dels equips que pugui lluitar per estar en la zona alta de la classificació” i en segon terme ha parlat del VAR. “La sensació que tinc és que tot és més just. Es poden equivocar en alguna apreciació però al final és més just. Alguns equips en què no es xiulava tant es tirava més cap al gran. Després hi han les dues maneres d’utilitzar el VAR. Deixar jugar, com va passar en el meu joc a Osca i al final no va ser, i en l’acció de Borja s’havia de deixar jugar. El criteri és clar en les jugades dubtoses i així ens ho van explicar. En el mundial les jugades sortien en la tele i ara no. En el mundial quedava tot més clar”.

Per últim s’ha referit a la seva situació personal on no està tenint el protagonisme d’any anteriors. “Ho porto bé, soc part del col·lectiu. Estem fent les coses bé, guanyant partit i estic feliç. Que a tothom li agradaria jugar més, és evident. No seria professional si pensés d’una altra manera”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)