Espanyol

Obligats a renegociar

Crisi. Aprofitant la millora del seu balanç econòmic, el club estaria negociant un refinançament d’un préstec de 40 milions d’euros garantit amb els ingressos per televisió, segons ‘Palco23’

La pressió del govern xinès sobre Rastar no dona treva a Chen Yansheng. Amb un marge de maniobra cada cop més curt, l’Espanyol estaria cercant noves fórmules per complir la normativa estatal del país asiàtic. Segons apunta Palco23, el club estaria treballant en un important refinançament del deute garantit amb els ingressos per televisió amb l’objectiu de millorar les condicions actuals. Obtinguda una línia de crèdit de 40 milions d’euros el curs 2016/17, els dos anys consecutius amb benefici net superior a sis milions i un tercer en camí ha permès recuperar la confiança de la banca tradicional després d’uns anys en què va tenir l’accés tancat davant del risc d’impagament. Així, aquest nou rumb ha fet que l’Espanyol ingressés sis milions en línies de crèdit de Bankinter i Deutsche Bank, moviment que ha donat una mica de tranquil·litat al dia a dia del club. Un context que, no obstant això, reforça la possibilitat que tard o d’hora es produeixi la venda total o parcial de les participacions de Chen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)