Espanyol

Borja: “La derrota dol però en sortim reforçats”

Vestidors. La plantilla lamenta la derrota en l’últim minut però es mostra confiada: “Hem fet un partit espectacular”, diu David López

David López va ser molt clar sobre la derrota de l’Espanyol: “Fa mal perquè era una oportunitat per situar-nos a dalt però he vist un equip que ha jugat sense por i ha pogut guanyar el partit sense cap problema. Estem preparats per estar amunt. Estem jugant bé i estem convençuts del que podem fer. Hem de seguir millorant. Era un dels partits més complicats a fora de casa i hem jugat amb maduresa i anant a buscar la victòria.” El santcugatenc tenia clar l’acció polèmica de Sergio García: “Per a mi és penal i vermella però l’àrbitre no ho ha vist així.” El defensa també va anar més enllà en la seva anàlisi del partit: “L’equip ha fet un pas endavant en els partits a fora de casa. Hem fet un partit espectacular. Ha estat un partit molt maco i podríem haver guanyat qualsevol dels dos. El Sevilla ha estat més determinant en els metres finals i s’ha emportat la victòria.”

Per la seva banda, Borja Iglesias, que va fer el seu setè gol en la lliga, va ser clar: “No tenim dubtes. Anem sempre a buscar la victòria. Amb l’1-1 ho teníem clar: volíem guanyar. Treure els tres punts era donar un cop sobre la taula. M’hauria agradat guanyar i no marcar però el Sevilla ha tingut les seves oportunitats i ho ha fet bé per guanyar.” El gallec també va recórrer a l’autocrítica: “Hem d’estar orgullós del que hem fet però hem de liquidar les ocasions que tenim. El lideratge? Ja tindrem més ocasions. Aquesta derrota dol però és positiva. En sortim reforçats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)