Espanyol

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Rubi ha posat el seu segell a l’Espanyol”

Eusebio Sacristán no va poder incloure ni Portu ni Douglas en la convocatòria com era possiblement la seva voluntat des que va acabar el Girona-Leganés fa quinze dies. Va fer una lectura pràctica de la situació: “No estan en condicions de jugar i no volem riscos. Ja ho veurem si la setmana que ve.” Sí que el tècnic hi va incloure Cristhian Stuani, a qui ja veu “al cent per cent” i “per al que se’l necessiti”.

Ja se sap que de l’uruguaià se n’esperen gols i que, des que va arribar al Girona, n’està aportant fins i tot més dels previstos. “No em preocupa dependre d’un jugador sempre que tinguem equilibri col·lectiu. Si tu fas un gol i el rival cap, m’és igual qui el faci”, va afegir-hi el tècnic de La Seca, que sap que a l’altra àrea també hi ha un depredador com Borja Iglesias. “Estem parlant de dos jugadors de molt de nivell en atac i d’una gran qualitat en la definició. En el cas de Borja Iglesias [el curs passat a segona A], ha sobtat la manera com s’ha adaptat a l’equip i a la primera divisió.”

El segell de Rubi

L’Espanyol s’ha mostrat com un equip indomable a casa. Més enllà de les cinc victòries és també la manera com les ha aconseguit. Eusebio és conscient que amb pràcticament la mateixa plantilla que la temporada passada, l’explicació és a la banqueta: “La mentalitat ofensiva i l’atreviment que està demostrant l’Espanyol són el segell de Rubi. Els jugadors han acceptat i assimilat molt ràpidament la proposta del tècnic de jugar a l’atac, tenir control, possessió i domini. I també ha aprofitat la base defensiva de la temporada passada, en què ja eren un equip molt sòlid”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)