Espanyol

RUBI

Entrenador de l’Espanyol

“Aquest partit ens marcarà el camí”

Més enllà de la morbositat que té un partit com aquest, Rubi va voler deixar clar la importància que té per al seu equip la victòria en el duel d’aquesta tarda. Tres punts que mantindrien la ratxa d’imbatibilitat com a local i consolidarien una mica més l’Espanyol en la zona alta de la taula. “Jo el que vull veure és l’Espanyol que estem veient a casa perquè aquest és un partit que marcarà el camí d’aquí fins a Nadal”, va dir el tècnic blanc-i-blau, conscient que amb 24 punts, l’Espanyol ho tindrà tot a favor per tancar el 2018 en zona europea.

I és que sense anar més lluny, tot i la derrota de fa quinze dies a Sevilla, els blanc-i-blaus podrien acabar la jornada en zona Champions, un fet que permet mantenir el discurs positiu que ha implantat Rubi des de la seva arribada. L’ensopegada al Pizjuán ja és història i el preparador de Vilassar no creu que aquesta pugui afectar els seus jugadors. “Les derrotes en l’últim minut són molt doloroses. Ja vam perdre dos punts així al camp del Valladolid i ens va tornar a passar contra el Sevilla després d’un gran partit. Fan mal, però veient com s’entrena l’equip sé que tornem a estar on vam estar”, va confessar el tècnic, que no creu que l’aturada per seleccions pugui tenir efectes negatius per als seus homes.

Un bon record

El duel també servirà perquè Rubi es retrobi amb un dels seus exequips. El de Vilassar va entrenar el Girona a segona divisió, una etapa que recorda amb afecte. “De tots els equips en què he estat en guardo bon record, però el Girona és especial. Em va donar l’oportunitat d’entrenar en l’elit i el tracte rebut va ser espectacular. I a més, més enllà del futbol, Girona és una zona fantàstica, amb indrets molt bonics i moltes coses positives”, va destacar el tècnic, que va demanar un esforç a la seva afició per omplir el RCDE Stadium: “Demà el perico ha de fer l’esforç de venir a l’estadi perquè és un partit molt important que ens pot deixar en una molt bona situació. Si podem passar dels 20.000 aficionats als 24.000 ja tindrem mig punt més”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)