Espanyol

“No hem estat nosaltres; ha estat el pitjor partit”

Javi López. Va mostrar-se afectat per la derrota, però reclama recuperar l’ambició que els ha fet estar a la zona alta de la classificació

Javi López va analitzar la dura derrota d’ahir, una desfeta que deixa l’Espanyol tocat per com va produir-se. “No hem estat nosaltres; ha estat el pitjor partit que hem fet aquesta temporada”, va manifestar el capità blanc-i-blau, que no podia amagar la seva decepció. La trajectòria és dura: tres derrotes i vuit gols encaixats. “És cert que són tres derrotes seguides però tenim confiança en l’equip per superar la situació. Hem tingut un bon inici de campionat i volem recuperar aquest nivell per continuar cap endavant”, va destacar el capità, que avisava que aquest equip no es rendeix. “Cal tornar a fer les coses que ens han portat a aquesta situació a la taula. No podem abaixar la intensitat. Hem concedit massa al Getafe.”

El calendari fa pujada. Dimarts els blanc-i-blaus jugaran contra el Cadis en un partit que s’entreveu clau per a la moral de la parròquia blanc-i-blava i per als futbolistes de Rubi. Quedar eliminats contra els andalusos podria ser una patacada just abans de rebre dissabte el Barça a l’RCDE Stadium. “Ara el partit més important és el del Cadis i després ja arribarà el derbi, un derbi sempre és un derbi, i es veurà una bona imatge”, insistia Javi López. El lateral també assenyalava que una de les claus passa per tornar a ser fiables al darrere: “Hem de recuperar la fortalesa defensiva, deixar la porteria a zero i tornar a guanyar. Som un equip ambiciós i la lliga està molt igualada. No ens podem despistar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)