Espanyol

Roberto recupera el somriure

Protagonista. El porter va signar la seva millor actuació amb l’Espanyol a Vila-real sent decisiu en moments clau. “Tot i les bones intervencions el triomf hauria estat l’alegria completa”

Roberto Jiménez ha viscut amb més amargor que alegria el seu periple a l’Espanyol. Primer fitxatge de Quique Sánchez Flores, ara viu a l’ombra de Diego López. Pel mig, el curs passat, va haver de fer les maletes i marxar cedit al Màlaga. Ara la copa és el seu únic aparador. Un moment on busca el protagonisme que no té a la lliga. El madrileny va signar el seu millor partit amb l’Espanyol i va fer un bon grapat de bones aturades que van recordar els seus millors moments. Necessitava una actuació així per donar-se un bany d’alegria tot i que va quedar esquerdada pel tram final. “Hem fet un partit fantàstic però els partits s’han de tancar”, recordava Roberto, que parlava de la seva actuació personal. “La millor alegria és la victòria tot i les bones intervencions que es tinguin. El triomf hauria estat l’alegria completa. Tinc confiança per al que necessitin de mi en els propers partits i soc optimista amb vista a la tornada.” El porter madrileny també es va felicitar per les bones prestacions dels joves del planter Adrià Pedrosa i Álex López. “És una alegria veure com s’adapten a l’estil de joc exigent que tenim i el nivell que estan donant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)