Espanyol

El Madrid goleja (2-4) un Espanyol molt feble

Espanyol. Partit molt tou en defensa de l’equip de Rubi que ha facilitat la victòria dels de Solari, tot i jugar durant els últims 20 minuts amb un home més

Ja són tres punts dels últims 30. L’Espanyol ha tornat a perdre, aquesta vegada contra un dels grans, el Real Madrid, però ho ha fet donant moltes facilitats. Benzema, per dues vegades, Sergio Ramos i Bale han marcat per als blancs. Baptistao i Rosales, per als blanc-i-blaus.

No havia passat un quart d’hora i el partit ja semblava sentenciat. Benzema ha obert el marcador als quatre minuts, en recollir el refús de Diego López després d’un xut de Modric, que havia penetrat a l’àrea sense cap oposició. Ramos ha eixamplat la diferència rematant a plaer una centrada del mateix Modric, en una jugada assajada. El Real Madrid era l’amo del partit perquè l’Espanyol no havia comparegut.

Poc abans de la mitja hora, però, l’equip de Rubi ha tret el cap i ha aconseguit retallar la diferència en una acció de Leo Baptistao. Semblava que la situació es podria redreçar quan, en el temps afegit abans del descans, Benzema ha tornat a marcar, superant Diego amb un xut ras que no semblava imparable.

En la segona part el panorama no ha canviat. El Madrid ha continuat trobant moltes facilitats en la defensa blanc-i-blava i, per això, ha acabat eixamplant, encara més la diferència en el marcador. Bale ha signat el quart gol poc després d’entrar en el lloc de Vinicius.

El tram final ha estat marcat per l’expulsió de Varane, en el minut 72, per una falta a Piatti quan se n’anava sol contra Courtois. L’Espanyol no s’ha rendit i ha mirat d’aprofitar aquesta circumstància. Rosales ha marcat el 2-4, però en cap moment hi ha hagut la sensació que perillava la victòria del Real Madrid.