Espanyol

Melendo: “Tinc més confiança i es veu en els partits”

Bon moment. El davanter s’ha convertit en un dels futbolistes més estimats per l’afició i ara té el suport del tècnic per mostrar el seu futbol.

Óscar Melendo ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El futbolista de Sant Adrià s’ha convertit en un habitual en les darreres alineacions de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ i està gaudint de les oportunitats que necessita per mostrar el seu futbol. “Vull ser més important, decisiu i aportar més gols, que és el que em falta”, ha dit sobre el seu moment personal tot afegint. “Tinc més confiança, crec en el que faig i es veu en els partits. Haig de millorar a ser més decisiu i aportar més gols”. El futbolista també és un dels favorits de l’afició. “Sempre m’he sentit volgut. Tenim una connexió molt bona i tant de bo pugui continuar igual”.

El davanter no es pot abstreure de la victòria èpica davant el Rayo i l’empat a Vila-real. “Els dos últims partits poden ser el punt d’inflexió per a tornar a la dinàmica de principi de temporada i a la bona dinàmica de resultats”. Una situació que ha disparat la confiança de la plantilla. “L’equip estava confiat que arribarien les victòries. L’altre dia vam fer un gran partit. L’equip va tornar a creure i es va veure el bé que ho vam fer i la remuntada. El bloc mai va mirar per a baix. Vam tenir una mala ratxa de resultats, que no de joc. Ens faltava culminar. Volem mirar a dalt i aconseguir victòries”. I ha parlat de la connexió amb la grada en l’últim partit davant el Rayo. “L’altre dia no era una final. Era un partit molt important, falten molts partits encara. Notem l’embranzida de la graderia, ens van empènyer. Espero que continuïn igual”.

Ara la plantilla ja té en el punt de mira el partit a Mestalla on l’equip es vol treure l’espina de ser el pitjor visitant de primera. “Tenim ganes d’aconseguir victòries i tant de bo pugui ser a Mestalla”. Un duel on el València vindrà de jugar partit d’Europa League dijous. “Té bona plantilla, jugadors de nivell i no influirà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)