Espanyol

Luis Enrique desitja portar Espanya al RCDE Stadium

Espanyol. El seleccionador estatal ha demanat jugar a l’estadi de l’Espanyol adduint un tema de planificació però fins ara la seva petició no ha prosperat

El seleccionador d’Espanya, Luis Enrique Martínez, hauria demanat jugar un partit de la roja al RCDE Stadium, segons recull SER Catalunya. El tècnic asturià argumenta que seria un estadi ideal per jugar algun partit del combinat estatal adduint un tema de planificació. La seva petició fins ara ha quedat en punt mort i no ha prosperat. Per fer-ho, primer, han de fer un pas endavant i demanar-ho al club blanc-i-blau i la Federació Catalana de Futbol. A més a més, tots els partits de la selecció espanyola estan adjudicats en aquest 2019 i caldria anar fins a pròxim any per trobar una data factible. Però el gran obstacle no és aquest sinó la situació política que existeix ara mateix entre Catalunya i l’Estat. Un clima a què cal sumar el judici del procés i el reguitzell d’eleccions que es faran en els mesos vinents. Aquesta situació fa que jugar un partit d’Espanyol a Catalunya es podria interpretar com un posicionament polític que tothom vol evitar en aquests moments.

L’últim partit de la selecció espanyola a Catalunya es va jugar a l’estadi Olímpic Lluís Companys. Va ser un amistós entre Espanya i el Perú, el 12 de febrer de 2004.

En la llista de peticions de noves seus per la selecció espanyola, Luis Enrique també hauria assenyalat La Rosaleda de Màlaga com un altre lloc ideal per jugar un partit amistós o oficial en el futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)