Espanyol

Rubi: “La nostra mentalitat no és mirar a baix”

Espanyol. Veu “vital” guanyar demà al Getafe per seguir aspirant als llocs de privilegi i parla de l’afer Pedrosa. “Em sap greu que la gent s’hagi ofès amb ell. Va ser una situació espontània”

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut aquest vespre per valorar la prèvia del partit de demà davant del Getafe (20.30 h. RCDE Stadium). Els blanc-i-blaus busquen retrobar-se amb el triomf després de dues derrotes consecutives davant Barça i Sevilla. Al davant tindran un adversari com el Getafe que està fent una temporada espectacular.

Rotacions.

“Hi haurà canvis i rotacions perquè crec que per aquest partit necessitem canvis”.

Recta final.

“És una setmana clau. Volem fer sis punts per atacar les posicions que ens apropin a competició europea”.

Permanència.

“Només ha guanyat un equip de sota. La nostra mentalitat no és mirar a baix. No és el cas del nostre vestidor tenir por i mirar a baix. Si guanyem un partit, tot aquest patiment, s’ha oblidat. Volem guanyar per apropar-nos a dalt”.

Pedrosa.

“És un noi de 20 anys i una situació espontània. Em sap greu que la gent s’hagi ofès amb ell. És jove, és un gran jugador i l’hem de cuidar. Tant de bo tots aquests pecats siguin aquests. La seva absència no té res a veure amb això. Demà no jugarem amb cinc al darrere. Ahir el vaig veure una mica afectat i ha de saber-ho superar. Això curteig.

Tàctica derbi.

“Hem trigat a utilitzar la defensa de tres centrals perquè no ho hem cregut oportú. L’havíem assajat ja al setembre com un recurs de partit i ens pot servir de cara al final de temporada i no descarto utilitzar-ho d’aquí a final de temporada.

Partit Getafe.

“És vital. Vull els sis punts aquesta setmana i intentar lluitar per les posicions altes.

Gol de Messi.

“A mi em sembla més un gol en pròpia porta”.

Getafe.

“El seu mèrit és espectacular. A falta de nou jornades està en llocs de champions. És el seu any més espectacular pel que fa a classificació. Estan fent un any per treure’s el barret”.

Fortaleses de l’equip.

“A principi de temporada eren clares: Porteria, centrals i mig del camp. A vegades penses que el què està de cinquè central no participarà. I aquest any hem utilitzat fins al cinquè, que és lluís. És fonamental que no es baixi el nivell i si no encaixem molts gols”.

Derrota anada per 3-0.

“Va ser un dels dies que més empipat em vaig anar amb el meu equip. Un entrenador quan sap exactament el que et farà el rival i ho has entrenat i t’ho fan estàs enfadat. És un dels pocs partits que no vam tenir l’opció de ficar-nos per endavant. Vaig veure el meu equip sense cap opció. Si fem un partidàs demà, tindrà molt de mèrit perquè és un rival que no et deixa imposar el teu futbol i ritme de joc”.

Europa.

“El futbol tothom ha d’opinar i dir el que pensa. Pots ser pessimista però des de la posició de l’entrenador i dels jugadors no podem renunciar a res i hem de forçar aquesta situació. Hi ha equips que acaben molt bé la temporada i perquè no podem ser nosaltres«”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)