Espanyol

Flexibilitat amb Hermoso

Espanyol. Guasch es mostra obert a negociar la sortida del futbolista madrileny. “Si a un jugador se li acaba el contracte l’any que ve, ja sabem com funciona el tema”, diu el mandatari

L’Espanyol va inaugurar ahir la seva botiga a la Rambla de Barcelona. Un indret on el club blanc-i-blau arriba amb voluntat de permanència i amb un contracte de 10 anys. “És important per a nosaltres ser a Barcelona i dona rellevància a la nostra marca”, va admetre el director corporatiu de l’entitat, Roger Guasch. El mandatari també va ser preguntat per temes relacionats amb l’actualitat esportiva. Un dels temes més calents és la possible sortida de Mario Hermoso. El madrileny vol marxar a l’Atlético, però l’oferta dels cochoneros només arriba als 15 milions d’euros. Una quantitat molt allunyada dels desitjos de l’Espanyol. Al central li resta un any de contracte i la seva clàusula és de 40 milions. La meitat dels seus drets econòmics són del Madrid. “L’objectiu és fer sempre les millors negociacions possibles en benefici del club. Des de fora pot semblar que no ho són, però des de dins és el millor. Si a un jugador se li acaba el contracte l’any que ve, ja sabem com funciona el tema de la clàusula”, va reflexionar Guasch deixant la porta oberta a les negociacions amb el conjunt madrileny. L’Espanyol espera treure el màxim rendiment pels futbolistes, però sap que tampoc pot pressionar fins als 40 milions per un futbolista que acaba contracte d’aquí a un any i que podria marxar lliure. Dins del club ningú vol parlar de xifres, però la clau per desencallar la negociació són 30 milions i a l’Espanyol n’hi quedarien la meitat: 15. A més, l’entorn de Mario Hermoso està molt tranquil i des del club han confirmat a aquesta redacció que en cap moment el futbolista ha pressionat per marxar i que les relacions amb el futbolista i els seus agents són perfectes.

Jordán deixa 3,7 milions

Ara l’Espanyol espera tancar la venda del central per accelerar la contractació de diversos futbolistes que ja té emparaulats. Més enllà d’això, el que sí que té segur el club blanc-i-blau és la quantitat que rebrà pel traspàs de Joan Jordán al Sevilla. El club rebrà 2,7 milions pel seu 20% dels drets. El club andalús ha pagat 13,5 milions pel mig de Regencós. A això s’ha de sumar el milió que van ingressar per la seva venda a l’Eibar. En total, 3,7 milions a la caixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)