Espanyol

La naturalitat de David Gallego

Preparació. L’Espanyol ha tancat el primer tram de pretemporada a Navata i ara se centra en la prèvia de l’Europa League. El tècnic surienc gestiona el grup pendent de les sortides de Borja i Hermoso. “No tinc cap queixa d’ells”, diu

L’Espanyol va donar per tancada ahir l’estada de pretemporada a Torremirona. Ara la segona part de la pretemporada té com a objectiu arribar en les millors condicions per afrontar el primer duel de la prèvia de l’Europa League d’aquí a una setmana. “Hem de fer les coses molt bé de cara a la prèvia de l’Europa League. El temps és el que és. No sé si el dia de la prèvia veurem l’equip que jo vull, però la predisposició dels jugadors és bona”, va explicar el surienc a tall de balanç d’aquests primers dies, en què fa èmfasi en la interpretació del joc per assimilar els nous conceptes tàctics.

Més enllà d’això, el tècnic no s’ha pogut abstreure del futur de Mario Hermoso i Borja Iglesias: “Ens ho agafem amb molta naturalitat. Tot el que es digui ara canvia en un dia. El cos tècnic està veient els jugadors amb molta implicació. Si no estiguéssim pendents dels mitjans, no sabríem que tenen ofertes importants. No tinc cap queixa d’ells.” Esperant com quedarà la composició de la plantilla, el surienc afronta el dia a dia amb naturalitat: “No puc treballar amb hipòtesis.” Ara l’única certesa que té és que necessita un porter per fer parella amb Diego López. La resta ja es veurà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)