Espanyol

Piatti i David López tenen l’alta mèdica

Espanyol.Els dos futbolistes posen fi a un calvari després de 174 dies de passar pel quiròfan per superar els seus trencaments de lligaments de genoll

David López i Pablo Piatti eren els dos homes més feliços de l’entrenament d’aquest matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Tots dos rebien l’alta mèdica i eren rebut pels seus companys amb l’alegria que es mereixia l’ocasió i el clàssic passadís festiu de celebració. Enrere queden 174 dies després de passar pel quiròfan, tots dos el 6 de març passat, per operar-se d’un trencament al lligament creuat anterior de la cama dreta, l’argentí, i de l’esquerre, el santcugatenc. Ara ja poden anar fent treball de camp i tots els exercissis amb la resta de la plantilla. Tot i això, el seu retorn als terrenys de joc, en un partit oficial, encara trigaran un temps i caldrà que tingui un bon ritme d’entrenaments. Un fet que es podria produir a finals del mes vinent. En tot cas, tots dos jugadors han retallat els terminis inicials, especialment David López. El defensa es va lesionar tres setmanes més tard que Piatti però han tornat plegats. El mig es va veure beneficiat per poder entrar aviat al quiròfan per no tenir inflamació ni sang a la zona afectada. A diferència de Piatti que va estar obligat a guardar descans fins que baixes la inflamació i passar pel quiròfan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)