Espanyol

Dos fitxatges més per a Gallego

Espanyol. Piatti i David López reben l’alta mèdica i posen fi a un calvari 174 dies després de passar pel quiròfan per superar el trencament de lligaments. “Són dos fitxatges més, s’han recuperat en temps rècord”, diu Rufete

“Són dos fitxatges més per a nosaltres. Estem molt contents, s’han recuperat en un temps rècord”, recordava ahir el director de futbol professional, Francisco Joaquín Rufete. I és que ahir David Gallego va rebre una gran notícia: l’alta mèdica de Pablo Piatti i David López. Tots dos jugadors van passar pel quiròfan el 6 de març per superar els seus respectius trencaments de lligaments al genoll. 174 dies després ja s’integraven de ple en la dinàmica de grup. Ara necessitaran unes setmanes per agafar el ritme competitiu, però tot fa pensar que a finals de setembre ja podran entrar en alguna llista de convocats. Dues incorporacions de luxe d’uns futbolistes que han escurçat els terminis inicials, que es fixaven entre sis i vuit mesos. El defensa es va lesionar tres setmanes més tard que Piatti, però han tornat plegats. El santcugatenc es va veure beneficiat pel fet de poder entrar aviat al quiròfan, en no tenir cap inflamació. A diferència de Piatti, que es va veure obligat a fer descans fins que baixés la inflamació per passar per la sala d’operacions. En tot cas, els dos futbolistes han deixat enrere el seu particular calvari i ahir van rebre la felicitació de tots els seus companys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)