Espanyol

L’Espanyol fa el ridícul a Butarque

Espanyol. Cau davant del Leganés (2-0) mostrant una pobra imatge i un futbol inoperant. Tancaran l’any com a cuers. El futur de Machín, incert

L’Espanyol ha encaixat una nova decepció en forma de derrota a Butarque. El Leganés n’ha tingut prou amb un futbol pragmàtic per superar, de manera clara i fàcil, a un Espanyol inoperant amb gols de Braitwaite i En Nesyri. Era un duel clau per fugir de la cua de la classificació però l’Espanyol ha tornat a fer el ridícul. És un equip mort i sense esma. Cap argument futbolístic ni intimidació al rival. Derrota dura, una més, però aquesta fa especialment mal perquè era davant un rival directe que tenia els mateixos punts que l’Espanyol i ara s’enfila als 13 i deixa als catalans enfonsats amb 10 punts. La premanència s’allunya i el final d’any serà dur. Ara caldrà veure com pinta el futur de Pablo Machín a la banqueta. Rufete és l’encarregat de prendre una decisió però amb els números a la mà no hi ha debat. El tècnic de Sòria no ha estat el revulsiu esperat. En deu partit de lliga només una victòria. De 30 punts possibles només n’ha sumat 5. Mala peça al teler per un equip que s’enfonsa cada dia que passa. Cal una solució. Aquest matí, a Butarque, l’Espanyol s’ha fet l’harakiri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)