Espanyol

El nou comodí d’Abelardo

Novetat. David López, després de tres anys de central, va tornar a la seva posició original. El tècnic asturià va apostar pel santcugatenc a la medul·lar per donar més presència física al seu equip i contrarestar el joc interior dels blaugrana

9 de setembre del 2016. Quique Sánchez Flores donava un gir a la seva alineació situant David López com a central al costat d’Òscar Duarte. El santcugatenc, sempre mig, era un recurs d’urgència per les baixes. Les prestacions com a central van agradar a Quique. El madrileny va quedar meravellat amb la sortida de pilota. L’elegància combinada amb la seva intel·ligència tàctica. No es va moure d’allà amb Quique, tampoc amb Rubi, ni Gallego i, per descomptat, Machín. Tots el van fer actuar com a central. Ara Abelardo ha trencat la norma en la seva estrena i en el derbi. L’asturià buscava més presència física al seu equip i contrarestar el joc interior dels blaugrana. “Tinc jugadors polivalents i David López n’és un. Pot jugar de migcampista i també ho pot fer a l’eix de la defensa. Dependrà del partit”, deia el preparador blanc-i-blau, que es felicitava de les prestacions del seu futbolista. Així doncs, i des d’aquell setembre del 2016, sembla que David López es tornarà a vestir més d’una vegada de migcampista. Dependrà del partit i les característiques del rival. Però la primera prova va sortir bé i Abelardo acostuma a repetir el que funciona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)