Espanyol

Acord renovat amb Damm

Patrocini. El RCD Espanyol allarga durant quatre temporades més la seva relació de 30 anys amb Estrella Damm, que continuarà sent la cervesa oficial del club blanc-i-blau

El RCD Espanyol va renovar ahir l’acord de patrocini amb Estrella Damm fins al 2023, en un acte en el qual van participar Carlos García Pont i Josep Maria Duran, vicepresident i director general del club blanc-i-blau; Jorge Villavecchia, director general de Damm, i Ramon Agenjo, patró-director de la Fundació Damm. Aquesta renovació allarga una relació que uneix l’Espanyol i Damm des de fa 30 anys. Estrella Damm continuarà, doncs, sent patrocinadora oficial del club i mantindrà la seva condició de cervesa oficial, així com la seva presència de marca a l’RCDE Stadium i a la ciutat esportiva Dani Jarque. En aquestes quatre temporades, Estrella Damm continuarà donant suport a l’equip blanc-i-blau i a les activitats del club, amb accions conjuntes com ara el premi al Jugador Estrella, un reconeixement al millor futbolista de cada partit que trien els vots dels aficionats. “Aquesta renovació no només posa de manifest el compromís de Damm amb l’Espanyol, sinó també amb l’esport i la societat”, va manifestar Jorge Villavecchia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)