Espanyol

Derrota agredolça de l’Espanyol davant el Cadis

Espanyol. Els blanc-i-blaus han encaixat la primera derrota de la pretemporada en el debut de Fran Mérida i Miguelón, els dos nous fitxatges. La manca d’encert ha condemnat els catalans

Espanyol 0 cadis 1

ESPANYOL:Oier, Víctor Gómez, Lluís López, Calero, Pipa; David López, Fran Mérida; Jofre, Melendo, Wu Lei; Becerra. També van jugar: Pol Lozano, Diego López, Vargas, Campuzano, Didac, Puado, Miguelón, Álex López, Ricard Pujol, Gori, .CADIS:CIfuentes; Akapo, Sergio, Marcos, Panadero; Augusto, José Mari; Mayoral, Bodiger; Malbasic, Negredo també van jugar: Sotres, Espino, José Mari, Alejo, Javi Navarro, Salvi, Pombo, Jonsson, Choco Lozano, .GOLS:0-1 (53’) Mauro.

L’Espanyol, després de la seva estrena amb empat davant de l’Osca, ha encaixat la primera derrota de la pretemporada davant del Cadis per la mínima. Un duel on els blanc-i-blaus han anat de menys a més al llarg dels noranta minuts. Però, on, tot i la desfeta, l’equip de Vicente Moreno ha deixat detalls de la seva evolució i consistència en el joc a dues setmanes per l’inici de lliga.

El primer acte s’ha fonamentat gràcies a les diverses ocasions i jugades de perills gràcies a la verticalitat de Jofre i les arribades de Becerra. La manca de definició ha penalitzat, i força, al conjunt català que no ha pogut comptar amb RDT i Darder per lesió. Tampoc han entrat dins de la llista Marc Roca, Embarba, Melamed i Pedrosa.

L’Espanyol ha iniciat el partit amb força i amb un futbol més dinàmic que el seu rival. Els de Vicente Moreno tenien les idees clares amb Fran Mérida, que ha debutat aquesta tarda amb la blanc-i-blava. El mig ha mogut l’equip a la sala de màquines amb bon criteri i ha deixat mostres de la seva clarividència. Altres bons detalls eren la fermesa defensiva i la verticalitat de les accions ofensives amb Jofre i Becerra, jugadors del filial, molt actius. L’únic punt amarg pels catalans era no plasmar al marcador el bon joc evidenciat durant tota la primera part i la lesió fortuïta de David López que ha marxat, abans del descans, amb mostres de dolor. Altres futbolistes absents per molèsties eren Darder i RDT que no han entrat, de nou, en la convocatòria del partit. També s’hi han afegit

La bona dinàmica de la primera part ha quedat esbiaixada a la represa on el Cadis, en la primera ocasió clara que ha tingut, s’ha posat per davant aprofitant un corner que ha rematat Mauro. Tots dos equips han aprofitat el partit per donar minuts de joc a tots els jugadors disponibles. Així, en la segona part, Vicente Moreno ha donat l’alternativa a Miguelón, el segon fitxatge de la nova temporada, que, com Mérida, també s’ha estrenat amb la blanc-i-blava deixant algun detall del seu joc amb una profunditat constant per la banda.

El partit ha agonitzat amb una clara ocasió per sumar l’empat a favor dels blanc-i-blaus. Javi Puado, que ha debutat amb Moreno, ha fet una gran jugada individual per banda esquerra i ha assistit per Gori que no ha encertat amb la rematada. Era l’última ocasió per sumar un nou empat d’un Espanyol que, malgrat la derrota, segueix creixent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)