Espanyol

Javi Puado i Miguelón coneixen el terreny

Espanyol. “La segona és una categoria molt difícil, molt competitiva però hi ha un grup molt sa i aconseguirem l’ascens”, diu el lateral. “Hi ha molt nivell però hem de portar l’equip a on d’estar: a primera”, certifica el davanter

Miguel Llambrich, Miguelón, i Javi Puado ha repassat l’actualitat del club en una entrevista als mitjans oficials del club. El primer és una de les cares noves d’aquest Espanyol de Vicente Moreno i arriba cedit del Vila-real però després d’aconseguit l’ascens amb l’Osca. El segon torna després d’una gran experiència al Saragossa on es va quedar amb la mel amb els llavis de l’ascens. Tots dos han arribat els últims a la concentració que està fent l’equip a Marbella però saben el camí que cal recórrer per assolir l’ascens. Puado li fa d’amfitrió a Miguelón que reconeix que s’ha trobat “un grup molt sa i això es nota al camp”. Precisament el lateral assegura que tots dos tenen un caràcter molt compatible. “Ens agrada més o menys el mateix: dormir”, diu amb un mig somriure per afegir: “Posem la mateixa música i veiem a la televisió sèries i esports que ens agraden. Som molt semblants”, ha reconegut Puado. Però les converses també graviten en com cal afrontar aquest curs i més a segona, un territori que coneixen bé. “És una categoria molt difícil, molt competitiva. S’està formant un bon equip. És un grup sa i això es reflecteix al camp. Hem d’anar tots a una, afició i equip, i crec que aconseguirem l’ascens”, ha assegurat Miguelón. I ha afegit Puado: “sí, és una categoria molt difícil i cada setmana poden passar moltes coses. Pots guanyar un partit i pujar tres llocs. Hi ha molt nivell. Intentarem ascendir directament i portar l’equip a on ha d’estar, a primera divisió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)