Girona

Quique Cárcel

Director esportiu del Girona

“La remuntada ajudarà a agafar confiança”

Exjugador del Cadis, Quique Cárcel va valorar l’eliminatòria de setzens de final que enfrontarà el Girona i el conjunt andalús, que ha tingut un aterratge destacat a primera divisió. “És un equip que coneixem molt bé, amb el qual vam viure enfrontaments igualats i competits. Sabem la dificultat dels equips d’Álvaro Cervera, molt ben estructurats defensivament.” El director esportiu del Girona confia lluitar l’eliminatòria: “Crec que serà un partit bastant obert i equilibrat. El fet de jugar a casa ens ajuda perquè no hi haurà el desgast físic del viatge, i tenim ganes de competir i intentar superar l’eliminatòria.” Serà el retorn a Montilivi de Pedro Alcalá, Choco Lozano i Jairo. “És un retrobament especial. Són gent que ha estat molt temps al club i és maco jugar contra ells.” Jairo, de fet, juga al Carranza com a cedit pel Girona.

Cárcel valora la classificació per a la copa, tant pel que significa per als jugadors joves –“és una satisfacció, i crec que van oferir un bon rendiment”– com per l’efecte vitamínic de la remuntada: “L’equip necessitava una alegria i en vam gaudir. Estem contents perquè podrem continuar veient el creixement de jugadors i per la confiança que ens donarà després de dos mals resultats. La remuntada ens ajudarà a agafar confiança, a tornar a l’arrel d’un equip competitiu que ho dona tot.”

EL CADIS

“És un equip ben estructurat defensivament. Serà un partit força obert”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)