Espanyol

Vicente Moreno: “Hem preparat el partit amb naturalitat, preocupant-nos dels que hi són”

L’Espanyol juga demà a Mestalla (16.15h) l’últim partit de la primera volta, i el primer d’una jornada a primera marcada per l’allau de casos de Covid-19. N’ha parlat el tècnic, Vicente Moreno.

La preparació del partit

“L’hem preparat com sempre. Veiem quins jugadors tenim, estudiant el rival i preparant el que volem fer. Ni més ni menys. Amb naturalitat. Preocupant-nos dels que hi són i no dels que no.”

Consigna a l’equip per la covid?

“Per descomptat. Però com sempre. Demanem sempre responsabilitat, fer poca vida social...res diferent al que es recomana a qualsevol ciutadà.”

Els contagiats

“Tenim encara un entrenament, també una sèrie de tests, com tots els equips, i no m’atreveixo a dir si en tenim un, dos o cap, que és complicat. Ja ho veurem.”

Balanç de la primera volta

“Sempre s’ha de veure la part positiva, que s’han fet coses bé, i per descomptat que també hi ha marge de millora. Això ho deixem més per a vosaltres. Nosaltres hem de treballar i intentar fer les coses bé. No li poso nom. Estem en una bona línia, millorable, i tenim aquesta possibilitat de fer tres punts més per acabar la primera volta en una bona línia, tot i que les valoracions es fan a final de temporada.”

Quin València espera?

“Estem parlant d’un equip que té un potencial gran, que està fent una molt bona temporada, sobretot en aquesta part final de primera volta. Veurem demà. Espero un equip que a casa també és molt fort. Conec bé aquella casa, aquell camp, i com pressionen. Hi haurà un bon ambient i serà un partit difícil i atractiu. Un equip que pressiona i que té qualitat.”

Partidari d’ajornar partits per covid?

“Això és molt complicat. Quan tu poses una línia, si la passes estàs fora, però si estàs al costat de la línia, la diferència és poca. No ho sé. No soc jo qui ho ha ordenat d’aquesta manera. Ho hem d’acatar. Són les regles que s’han marcat. Demanar, això sí, que sigui iguals per a tots, perquè si no sí que es complicaria.”

Elements en contra

“No ho mirem. No em fixo en estadístiques. No sé què passarà, però avui em veig amb moltes possibilitats. El que em preocupa és que oferim el millor nivell que tenim. La resta, compta poc per al partit. De motivació, evidentment, en tenim.”

El dia del partit, desmarcat de la resta

“Arriba un punt que els dies ja no els conec per dilluns, dimarts...Tant podem jugar un dilluns com un divendres. Gairebé comptem més els dies per -1, -2, -3 o +1 després del partit. La resta, no em correspon a mi. Evidentment, m’agradaria que horaris, partits i dates agradés als aficionats, especialment als nostres. Però per la resta, ens dediquem a jugar. A vegades al matí no soc quin dia és.”

Sense victòries a fora

“Intentarem per tots els mitjans que demà, quan acabi la primera volta, no sigui així. A partir d’aquí, amb l’expectativa de millorar els números a fora, també si guanyem demà. També podem valorar que tenim unes xifres a casa brutals, i tampoc és fàcil mantenir-ho.”

Picaresca d’alguns clubs amb l’anunci de casos de covid?

“Nosaltres, no. La resta, no ho sé. Esperem que no. És una situació difícil que demana també la responsabilitat de tothom. És veritat també que hi ha molts canvis en la normativa i tots ens la mirem per fer-ho bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)