Espanyol

Mao Ye: “Diego Martínez ens podria donar moltes coses al club”

El conseller delegat de l’RCD Espanyol, Mao Ye, ha explicat avui que el tècnic Diego Martínez “és un perfil que podria donar moltes coses al club” i sobre el fitxatge del nou entrenador, ha afegit que “aviat” hi haurà notícies. Ho ha dit a l’Aplec de Penyes d’Avià, on també ha manifestat que el club treballa amb més opcions: “Sempre hem de tenir alternatives, no podem tenir un únic nom”.

Mao Ye ha comentat, a més, que busquen un entrenador que ajudi l’Espanyol a “créixer” i aposta per un projecte a llarg termini: “Ens ha de servir tant per a la temporada que ve com per a les properes cinc”.

D’altra banda, el conseller delegat va apuntar que abans de segellar la contractació, el futur tècnic haurà de conversar amb el president de l’entitat, Chen Yansheng, perquè doni l’aprovació al fitxatge definitiu. Preguntat precisament per la implicació del màxim mandatari, Mao Ye va subratllar que Chen ja ha demostrat “sobradament” la seva entrega cap a l’entitat i ha desmentit que el club estigui en venda.

El 30è Aplec de Penyes de l’Espanyol, un esdeveniment que ja s’ha convertit en una tradició en l’ecosistema blanc-i-blau, i avui hi ha participat 500 seguidors periquitos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)