Espanyol

L’Espanyol i Diego López separen els seus camins

Adeu. El porter finalitza la seva relació amb el conjunt blanc-i-blau després de sis temporades i 213 partits oficials sota els pals

L’Espanyol ha anunciat que Diego López, el seu porter titular durant les últimes sis temporades, deixa de pertànyer a l’entitat blanc-i-blava. El club periquito ha decidit no renovar al gallec, que finalitza la seva aventura al club amb 213 partits a les espatlles.

El de Paradela posa punt i final a la seva etapa al conjunt espanyolista i qui ho sap si del futbol amb 40 anys fets el passat novembre. Diego López ha estat un puntal per a l’Espanyol en les darreres campanyes establint rècords d’imbatibilitat a primera, segona –va ser el Zamora de la categoria el curs passat– i en competició europea. El porter era un dels capitans de l’equip i ara deixarà pas a una nova peça per a la porteria amb la intenció de rejovenir la posició i renovar els components de la plantilla coincidint amb l’arribada de Diego Martínez a la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)