Espanyol

Darder: “Em sento preparat per ser capità”

Espanyol. El balear, que afronta la sisena temporada amb el conjunt blanc-i-blau, se sent capaç de fer un pas endavant

La temporada passada Sergi Darder va ser el millor jugador periquito. Ho va demostrar amb els 44 partits que va disputar amb la samarreta blanc-i-blava, fent unes autèntiques exhibicions i liderant l’equip dins el terreny de joc com cap altre. Amb la marxa de Diego López, David López, Dídac Vilà i Òscar Melendo, Darder no s’amaga i creu que ja està preparat per assumir la capitania de l’Espanyol. “Fa tres anys hauria dit que no, que és el que vaig respondre quan m’ho van proposar. Ara, tot al contrari, em sento preparat per ser capità i per a tot”, va dir ahir al programa Tot Gira de Catalunya Ràdio, que el van citar per entregar-li el trofeu Dani Jarque, amb què l’audiència premia el millor jugador de la temporada.

El contracte actual de Darder venç el 2023, i encara no ha renovat. “Em quedi o me’n vagi mai seré tan feliç com aquí i això és primordial per afrontar la renovació. L’Espanyol és casa meva. Hi ha molts aspectes: esportius, psicològics, visió de futur, econòmics... Crec que si fem tots un esforç no ha d’haver-hi problema”, va afegir. També va parlar sobre el nou entrenador, Diego Martínez, de qui només té paraules d’elogi. “Sé que el joc serà ambiciós. Vol que anem a provocar les coses i anar a guanyar.” Sobre Raúl de Tomás va assegurar: “És un jugador molt important i esperem que es quedi.”

Vinícius Souza ja s’entrena

M.E.

El tercer fitxatge de l’Espanyol ja s’ha posat a les ordres de Diego Martínez. Ahir el jove migcampista brasiler va realitzar la seva primera sessió d’entrenament amb els seus nous companys a la ciutat esportiva Dani Jarque. El jugador, que arriba cedit per una temporada des del Lommel SK per reforçar el mig del camp, serà presentat dilluns 11 de juliol a l’auditori Juan Segura Palomares de l’RCDE Stadium. Així doncs, tota la plantilla, menys RDT, Pol Lozano i Álvaro Vadillo, ja prepara el primer amistós, que serà el dissabte 16 de juliol contra el Montpeller.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)