Espanyol

Vinícius Souza: “La història del club ha estat important per triar”

El migcampista brasiler ha assegurat que està molt motivat i Domingo Catoira ha afirmat que feia temps que es seguia al jugador

L’Espanyol ha presentat aquest matí a Vinícius Souza, la tercera incorporació de la temporada. El jugador ha arribat cedit fins a final de temporada procedent del Lommel belga, malgrat que la temporada passada va jugar al Mechelen del mateix país.

Domingo Catoira ha destacat la seva capacitat de recuperació de pilotes i un important impacte físic, cosa que la direcció esportiva estava buscant per reforçar la sala de màquines de l’equip. A més, ha deixat clar que portaven temps seguint-lo i la predisposició del jugador ha estat clau.

Vini —sobrenom amb el qual ha dit que se sent còmode—- ha començat manifestant que “signa per un club meravellós” i que està “molt motivat”.

Rebuda i integració al grup

“He pogut parlar amb Diego Martínez, m’ha rebut molt bé, com tot el grup. M’ha transmès que gaudeixi i segueixi jugant com ho he fet l’última temporada.”

Escollir l’Espanyol

“Les converses amb el club em van motivar molt, tant a mi com a la meva família. La història del club ha estat important per decidir-me a venir i intentaré fer-ho el millor possible.”

Comparació amb Nemanja Matic i els seus referents

“És un honor que et comparin amb jugadors importants com Matic i altres. Tot i això, jo sóc Vinícius, vull jugar com Vinícius i evolucionar el meu futbol. Però si em fixo en un jugador és en Casemiro.”

Aspiracions amb l’Espanyol

“L’aspiració és guanyar-ho tot, cada partit, cada pilota. Vinc a sumar i a aportar aquest esperit guanyador.”

Què aportarà a l’equip?

“Sóc poderós en els duels individuals, en la lluita en els duels. Vinc a sumar, a recuperar tantes pilotes com pugui i també a fer jugar a l’equip. Vull ajudar, créixer individualment i ajudar a fer créixer al grup.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)