Espanyol

L’esperit guanyador de ‘Vini’

Espanyol. Vinícius Souza assegura que la història “d’un club meravellós” l’ha convençut i assumeix el rol de recuperador de pilotes al mig del camp

Vinícius Souza està cridat a ser una peça de pes al mig del camp de l’Espanyol, amb la recuperació de la pilota com un dels punts que preveu potenciar l’equip i en què el brasiler és especialista. “Soc poderós en els duels individuals, en la lluita en els duels. Vinc a sumar, a recuperar tantes pilotes com pugui i també a fer jugar l’equip. Vull ajudar, créixer individualment i ajudar a fer créixer el grup”, explicava en la seva presentació un futbolista que arriba com a cedit pel Lommel SK belga, que forma part de City Football Group. Tant el protagonista com el director esportiu, Domingo Catoira, van parlar de les qualitats del brasiler al mig del camp. “És un honor que et comparin amb jugadors importants com Matic i altres. Tot i això, jo soc Vinícius, vull jugar com Vinícius i fer evolucionar el meu futbol. Però si em fixo en un jugador és en Casemiro”.

Vini –sobrenom amb el qual va dir que se sent còmode– va créixer al planter del Flamengo. “Vaig estar en un club guanyador i la meva aspiració és dur aquest esperit guanyador. Vull guanyar-ho tot. Cada partit, cada pilota.” El migcampista s’ha sentit atret pel projecte i per la trajectòria del club blanc-i-blau: “Les converses amb el club em van motivar molt, tant a mi com a la meva família. La història del club ha estat important per decidir-me a venir i intentaré fer-ho tan bé com pugui.” També han estat positius els primers contactes amb el tècnic, Diego Martínez: “M’ha rebut molt bé, com tot el grup. M’ha transmès que gaudeixi i segueixi jugant com ho he fet l’última temporada.”

Lloc per a Pol Lozano

Vinícius Souza ha de tenir pes al mig del camp de l’equip. La seva arribada, però, no tanca la porta a Pol Lozano, que torna d’una cessió al Girona, segons va explicar Domingo Catoira: “Cada incorporació surt de l’anàlisi de fortaleses i debilitats. Vinícius ve a fer-nos més forts. Pol s’incorporarà a finals de setmana i també ens farà més forts.”

LES REACCIONS

Vaig estar en un club guanyador com el Flamengo i la meva aspiració és dur aquest esperit. M’ha motivat la història del club
Si em fixo en algú és en Casemiro. Soc poderós en els duels individuals. Vull fer créixer l’equip
Vinícius Souza
MIGCAMPISTA DE L’ESPANYOL
Recuperava moltes pilotes en una lliga física. És un punt que volem potenciar en aquest equip
Domingo Catoira
DIRECTOR ESPORTIU DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)