Espanyol

Wu Lei, lesionat, no viatja a Marbella

L’extrem xinès es perd l’estada de pretemporada per molèsties

L’Espanyol viatja aquesta tarda cap a Marbella, on els periquitos es concentraran fins al divendres 29 de juliol. El jugador Wu Lei, queda fora de la convocatòria de l’estada de pretemporada per molèsties. El club però, confia que l’extrem xinès es pugui reincorporar amb l’equip durant la concentració segons la seva evolució.

La convocatòria per viatjar a la ciutat andalusa la conformen vint-i-nou jugadors: Pedrosa, Keidi Bare, Cabrera, Simo, Darer, Pol Lozano, Puado, Nico Melamed, Sergi Gómez, Lecomte, Embarba, Raúl de Tomás, Oscar Gil, Calero, Vini Souza, Villahermosa, Omar, Jofre, Joan García, Angel Fortuño, Vargas, Vadillo, Luka, Aleix Vidal, Rubén, Brian, Dimata, Vilhena i Joselu.

A més, l’Espanyol va anunciar ahir un nou amistós de pretemporada que es disputarà a terres andaluses. Els de Diego Martínez. jugaran contra el Lillie diumenge 24 de juliol a les 10:30h al Marbella Football Center.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)