Espanyol

Sense gols

Poc ha passat aquesta tarda en l’Espanyol- Las Palmas disputat al Marbella Football Center. Sense gols (0-0) i amb poquíssimes ocasions ha acabat un amistós en què encara no han jugat ni RDT, ni tampoc Vilhena, els últims futbolistes a reintegrar-se amb l’equip.

Ha estat doncs el típic partit de pretemporada, que no dona per treure moltes conclusions i en què tampoc s’han vist masses coses. L’equip entrenat per Diego Martínez ha estat ben organitzat i no ha concedit masses ocasions, però també li ha costat molt de generar-ne. La més clara ha estat en els primers minuts amb un xut de Melamed que el porter Álvaro Valles ha neutralitzat. Per part del Las Palmas, el perill ha arribat a la segona part, amb un xut creuat de Moleiro que ha anat al pal, o amb una altra rematada a l’últim sospir de Pejiño que ha sortir fora. Diumenge, a les 10.30h contra el Lille, un nou amistós pels blanc-i-blaus.