Espanyol

La mentalitat de Melamed

Espanyol. El futbolista de 21 anys, a qui Diego Martínez ha provat d’interior, aspira a ser important en un equip que està renovant energies

L’Espanyol està amb les energies renovades. L’arribada de Diego Martínez a la banqueta ha estat estimulant a tots els nivells i ha impactat en una plantilla que l’està seguint. “Ens hem inculcat el treball des del primer dia que vam arribar als entrenaments”, va explicar ahir un dels integrants de l’equip, Nico Melamed. “Ho estem demostrant en cada partit, en cada duel i disputa”, va indicar el futbolista de 21 anys, a qui Martínez ha provat d’interior i que aspira a ser important després d’un curs passat en què va jugar 31 partits, 7 com a titular. Ara, amb el canvi de tècnic i l’adeu de diversos futbolistes, l’escenari és un altre i en el grup, diverses peces hauran de fer un pas endavant. “La mentalitat és molt important; quan surten les coses sempre estem bé, però quan no, hem de saber estar amb el cap fred”, va manifestar Melamed, que ha aconseguit una diana en aquesta pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)