Espanyol

Dani Gómez, nou jugador de l’Espanyol

L’Espanyol i el Llevant han arribat a un acord per a la cessió de Dani Gómez al club blanc-i-blau. L’atacant madrileny vestirà la samarreta perica fins al 30 de juny del 2023 i el club es guarda una opció de tempteig. És el sisè fitxatge de l’Espanyol després de Lecomte, Brian Oliván, Vini Souza, Joselu i Edu Expósito, i se n’espera algun més en aquests darrers dies de mercat.

Dani Gómez es va formar a les categories inferiors del Real Madrid, però les dues darreres temporades va jugar amb el Llevant. El madrileny ha passat la revisió mèdica satisfactòriament i posteriorment ha estat presentat al RCDE Stadium. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Venir a l’Espanyol

“Vull agrair l’oportunitat. És un gran repte i estic molt il·lusionat per arribar a la família perica. M’identifico amb els valors del club. Sé que l’entitat està canviant molt i em sumo en aquest procés d’iniciació. Estic preparat i capacitat per posar-me a les ordres de l’entrenador. Ho donaré tot pel club i intentaré adaptar-me com més aviat millor. Estic aquí per fer grup i ajudar a l’Espanyol a aconseguir els objectius i continuar creixent”.

“Quan em van trucar vaig prioritzar venir aquí. És un gran club, amb un projecte bonic i il·lusionant per a mi. Espero estar a l’altura”.

“Tenir l’oportunitat de continuar a primera és un gran repte. Soc jove i vinc a menjar-me el món i a lluitar per un lloc. Però per davant de tot està l’equip. Vinc a ajudar a l’equip a aconseguir els objectius. Sé que hi ha competència, però és sana. No em preocupa”.

Moment de l’equip

“Les primeres jornades sempre són estranyes. A Vigo l’equip va demostrar tenir un gran caràcter i saber mantenir-se en el partit. Va ser un bon punt. Contra el Rayo crec que l’expulsió va condicionar l’equip. És aviat per treure conclusions. L’equip està fort i anirem a per més. Objectius? Hem d’anar partit a partit”.

S’esperen més fitxatges

El director esportiu, Domingo Catoira, ha confirmat que continuen treballant en noves incorporacions. “Queda el més important del mercat. Falten moviments per completar la plantilla en nombre i nivell de jugadors. Estem actius i pendents d’incorporar necessitats reals que millorin la plantilla. Estem en el camí correcte”.

Catoira també ha assegurat que són optimistes amb les renovacions pendents i que el fitxatge de Dani Gómez no afecta la situació de Raúl de Tomás, de qui ha dit que l’esperen. Finalment, ha confirmat que Adrià Pedrosa podria passar pel quiròfan per resoldre la seva lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)