Espanyol

L’intercanvi Embarba - Lazo ja és una realitat

Espanyol. L’extrem de l’Almeria serà el nou fitxatge del club blanc-i-blau, mentre que Embarba farà el camí oposat

L’Espanyol continua reforçant la plantilla contra rellotge, ja que queda poc més d’una setmana perquè es tanqui el mercat de fitxatges. Dilluns el club blanc-i-blau va presentar el davanter cedit pel Llevant Dani Gómez i avui es preveu que s’oficialitzi l’arribada de José Carlos Lazo, extrem que arribarà procedent de l’Almeria. Es tracta d’un nou reforç que forma part d’un intercanvi amb Embarba, que ja es troba a terres andaluses per firmar amb l’Almeria. Lazo farà el camí oposat. Abandonarà la disciplina de Rubi per estar a les ordres de Diego Martínez. D’aquesta manera els dos equips rebran un jugador del seu interès i es desprendran d’un altre que no entrava en els plans dels seus tècnics.

Embarba va arribar al quadre català a principis del 2020 i, tot i que en els primers mesos va ser un jugador molt important dins la plantilla, el curs passat el seu rendiment va baixar. És per això que el club blanc-i-blau ha vist de bon ull facilitar la seva sortida per aconseguir Lazo, també extrem, però quatre anys més jove.

Lazo és un jugador de 26 anys sorgit del planter del Real Madrid i que va passar pel Vila-real B, el Recreativo, el Lugo i el Getafe abans d’aterrar a l’Almeria, on ha estat les últimes tres temporades. En aquests tres anys ha disputat un total de 112 partits oficials, tots a segona divisió, amb un balanç de 19 gols i 12 assistències. Aquest curs tot just ha debutat a primera divisió contra el Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)