Espanyol

Darder renova fins al 2026

Ja és oficial. Sergi Darder, que acabava contracte amb l’Espanyol el proper mes de juny del 2023, continuarà lligat a l’entitat blanc-i-blava per tres temporades més, fins al 2026. Era la renovació del 10, un dels futbolistes més importants de l’equip i un dels més apreciats per l’afició, un dels principals maldecaps que tenia l’entitat periquita i amb aquesta nova vinculació, queda resolt. L’acord es presentarà aquesta tarda en un acte al RCDE Stadium en què Darder dirà les seves impressions de tot plegat.

El migcampista de 28 anys doncs s’assegura el futur a l’Espanyol, club on es va formar, abans de posar rumb al Màlaga i posteriorment a l’Olympique de Lió, abans de tornar a Catalunya l’estiu del 2017. Des d’aleshores, el d’Artà ha estat una peça fonamental per a tots els entrenadors i també ho és ara per a Diego Martínez, en la que és la seva sisena campanya en el primer equip blanc-i-blau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)