Espanyol

La notícia més esperada

Espanyol. Sergi Darder renova fins al 30 de juny del 2026 amb el club blanc-i-blau, que s’assegura la continuïtat d’un dels pals de paller de la plantilla de Diego Martínez

El gran tema de conversa de l’estiu futbolístic fa referència a les arribades i sortides dins la plantilla. Però l’afició de l’Espanyol tenia una altra preocupació: la continuïtat de Sergi Darder, un futbolista capital de l’equip blanc-i-blau. El migcampista d’Artà acabava contracte el 2023, fet que podia inquietar la família periquita. Nervis fora. Sergi Darder continuarà vestint la samarreta de l’Espanyol fins al 30 de juny del 2026. Així ho va confirmar el club, que va donar la millor notícia que podien rebre els aficionats en aquest moment en què els resultats no han acompanyat, per ara, i en què els moviments a la plantilla estan subjectes a la delicada situació d’RDT, amb un futur incert i que genera una divisió entre l’afició: alguns coregen el seu nom, d’altres el xiulen.

El darderisme continuarà a Cornellà-el Prat. De moment, fins al 2026, si bé el migcampista s’hi veu tota la vida, al club. “M’han de matar per treure’m d’aquí. En cap moment he tingut cap altra voluntat que no fos la de quedar-me. Necessitava un temps de reflexió, però tenia clar que la intenció era continuar a casa. Mai seré tan feliç com aquí i espero que no només siguin quatre anys més, sinó tota la vida”, va explicar en l’acte de renovació. Darder va reconèixer que ahir era un dels dies “més feliços” de la seva vida.

Sergi Darder renova perquè estima l’Espanyol i, sobretot, perquè creu en el projecte. Ho va voler deixar clar. “Renovo perquè el que veig m’encanta. Si veiés que el projecte no dona per a més, que l’entrenador no és bo o que el club no vol créixer, hauria marxat. Veig un projecte il·lusionant. Hi crec i tothom ho ha de fer. Em guio per sensacions i són molt bones”, va afirmar. Sensacions que no s’han pogut traslladar a la gespa en forma de victòries, però Darder es mostra tranquil. “Tothom creu en el missatge de l’entrenador des del primer dia. M’he vist superior als nostres rivals fins ara. L’equip està cada dia millor. Ens agradaria tenir 6 punts. Crec que hem fet mèrits per tenir-ne més, però l’equip té confiança”, va explicar Darder.

El migcampista d’Artà va repetir més d’una vegada les paraules il·lusió i ambició. Ell ha viscut una classificació per a Europa, un descens i un ascens. Tot un còctel d’emocions. Però i ara què? “Espero que cada any sigui millor. L’Espanyol és un club gran, però d’aquí a uns anys ho serà encara més. I no m’ho vull perdre.” I l’RCDE Stadium no es perdrà la seva màgia. No es perdrà el darderisme.

LES REACCIONS

Necessitava un temps de reflexió, però tenia clar que volia continuar a casa. És un dels dies més feliços de la meva vida
El club està en un moment important per fer una passa endavant. Tothom hi ha de creure
Sergi Darder
jugador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)