Espanyol

Puado: “Per guanyar el Madrid hem de fer un partit perfecte”

Superades les molèsties que li van obligar a perdre’s el primer partit de lliga al camp del Celta (2-2), Javi Puado va entrar en la segona part del duel contra el Rayo en l’intent de revolucionar el partit. L’atacant va generar ocasions i se’l va veure molt actiu tot i topar amb el pal i no marcar gol: “Estic totalment recuperat i no he tornat a notar cap molèstia. Hem trobo 100% a disposició del tècnic per jugar si ho creu oportú”, ha iniciat la roda de premsa el barceloní, que vol ser un home important dins l’equip i a nivell de club: “Vull ser important a l’Espanyol, per això em vaig quedar i vaig renovar. A partir d’aquí intentar fer-ho de la millor manera per ajudar a tothom però, sobretot, que siguem millor equip i a tots els nivells créixer”.

El duel contra el Madrid

Després de sumar un sol punt dels primers sis en joc, l’Espanyol afronta el segon partit consecutiu al RCDE Stadium contra el Madrid, l’actual campió de lliga i de la Champions League. Serà un ós dur de rossegar per a un conjunt periquito en construcció que necessita però un bon resultat: “Hem de fer un partit perfecte. Ha de ser de 10, el nostre millor dia i, el primer pas ha de ser creure que podem guanyar al Madrid”, ha analitzat Javi Puado, que té clara quina ha de ser la referència del partit del curs passat, en què l’Espanyol va sumar els tres punts (2-1): “Hi ha jugadors diferents i el partit no tindrà res a veure però ens serveix per creure que és possible guanyar al Madrid i ho podem tornar a fer”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)