Espanyol

Errors i més errors

Espanyol. Els blanc-i-blaus van perdre contra l’Osasuna per culpa d’una altra distracció defensiva, aquest cop de Vini de Souza

L’Espanyol encara no ha trobat la fórmula per aconseguir donar dues alegries consecutives a la seva afició. I és que les bones ratxes estan durant ben poc. Després que diumenge passat els blanc-i-blaus sumessin la primera victòria de la temporada a l’RCDE Stadium contra el Valladolid, aquest dijous els periquitos van marxar d’El Sadar amb les mans buides. Un Espanyol sense recursos i amb poca empenta per inquietar el rival va tornar a pagar molt car l’únic error que va cometre en tot el partit. Fins aleshores, els espanyolistes, molt sòlids i atents defensivament, no havien concedit pràcticament res. Però en el minut 55 una clara distracció defensiva en un servei de cantonada dels locals va permetre a l’Osasuna avançar-se en el marcador. En aquest cas, qui va sortir a la fotografia del gol va ser Vini de Souza. El brasiler va perdre la marca de Budimir i aquest, a plaer, va rematar de cap per enviar la pilota al fons de la xarxa. “Teníem el partit controlat, però se’ns ha escapat per aquesta acció. Hem d’estar atents perquè ho sabem i ho treballem”, va explicar Edu Expósito després del matx. En la mateixa línia, Aleix Vidal hi va afegir que “l’equip ha fet moltes coses bé, però el futbol el marquen detalls i aquest error ha condicionat el resultat”.

Com està sent habitual aquest curs, una acció puntual precedida per un error individual va provocar que l’Espanyol deixés de sumar punts que ara mateix són or. Els de Diego Martínez, amb cinc derrotes en deu partits, tornen a estar immersos en la zona baixa de la classificació. En el pròxim duel, contra l’Elx, el cuer, estan obligats a guanyar per esvair els fantasmes.

ACCIÓ DE L’1 A 0 CONTRA L’OSASUNA

Se’ns escapa el partit per aquest error. Hem d’estar atents perquè ho sabem i ho treballem
Edu Expósito
jugador de l’espanyol
El futbol el marquen detalls, i aquest error ha condicionat el resultat
Aleix Vidal
jugador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)