Espanyol

Encara més difícil per a l’Espanyol

Encara més difícil per a l’Espanyol. El conjunt blanc-i-blau ha perdut (3-2) al feu del Sevilla, en un partit que guanyava, però del qual marxa de buit. Els pericos queden a tres punts del descens, quan en queden 15 per disputar-se.

Al Sánchez Pizjuán, hi ha hagut una primera part amb moments per tots dos, i marcada pel VAR i en què l’Espanyol ha marxat per davant del marcador. Primer però ha marcat el Sevilla, mitjançant Bryan Gil (23’), en una diana anulada per l’àrbitre inicialment i validada pel VAR. I, tot seguit, ha empatat l’Espanyol, amb un gol de Rekik (30’) en pròpia porteria, anulat també en prinicipi i validat pel VAR després.

Abans del descans, Puado (43’), amb un golàs per l’escaire, ha enviat als pericos per davant en el marcador.

Però en el segon temps, el Sevilla ha collat, i molt. L’empat d’Ocampos (69’) de penal -clar de Vini a Gueye- ha embalat als sevillans, que han insistit fins que Gueye (88’) ha marcat el 3-2 definitiu.