Espanyol

Luis García

Entrenador de l’Espanyol

“Al camp s’ha de notar que l’Espanyol s’hi juga molt més”

El tècnic de l’Espanyol, Luis García, va atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del derbi barceloní. L’asturià, conscient que el seu equip té un repte majúscul al davant, va apostar pel component motivador per sumar tres punts vitals en la lluita per evitar el descens a segona, el principal i únic objectiu dels blanc-i-blaus. “No hi ha millor al·licient que guanyar el derbi i en un context en què estem jugant-nos el descens. No hi ha res comparable a lluitar per evitar el descens o guanyar un títol, és diferent. Ens hi juguem el prestigi, el treball de molts anys i el patiment de l’afició i dels familiars”, va comentar Luis García, que hi va afegir: “És un derbi i sempre són partits diferents. No hi ha diferències entre els equips, no hi ha classificació. Al camp s’ha de notar que ens hi juguem molt més que el rival i hem de ser capaços de posar-ho tot en una olla i cuinar-ho bé, tenir tranquil·litat però amb la tensió necessària per fer les coses bé tant en l’aspecte tàctic, tècnic com també mental.

El full de ruta no canvia

Des de l’arribada de Luis García, l’Espanyol ha cuidat molt més la pilota, amb què ha buscat fer mal als rivals. Contra el Barça, el tècnic blanc-i-blau no variarà: “Hi haurà una mica de tot durant el partit. La idea que saltin jugadors rivals pot fer que hi hagi més espais a l’esquena en zones intermèdies. La clau és trobar aquests espais per poder atacar per atraure jugadors i hem treballat en fase defensiva i ofensiva per apropar-nos a la victòria, que és el que necessitem”, va analitzar el d’Oviedo, que sobre el segell que ha implantat, i que intenta continuar implantant a l’equip, va sentenciar: “No sento una altra manera de jugar que la que venim fent. Si el Barça fa el partit que normalment sol fer, amb domini de la pilota i control, segur que ja estan acostumats a aplicar el pla de partit. Hem de ser capaços d’incomodar el rival amb pilota i sense, i ser un equip agressiu i que guanyi duels.”

LA PRÈVIA DE LUIS GARCÍA

No variarem la manera de jugar; hem de ser capaços d’incomodar el rival amb pilota i sense, ser un equip agressiu i que guanyi duels
No hi ha res comparable a lluitar per evitar el descens o guanyar un títol, és diferent; ens hi juguem el prestigi i el treball de molts anys
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)