Espanyol

Luis García: “És un dia trist i costarà dormir”

El tècnic de l’Espanyol, Luis García, ha assegurat que avui els espanyolistes estan dolguts, però continua confiant en la salvació. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Les conseqüències de la derrota

“És un dia molt fotut i difícil per als que som periquitos. Sabíem que significava el partit i què ens jugàvem. No ha estat possible i no hem estat a l’alçada de les circumstàncies. Si podem extreure alguna cosa positiva és que estem a la mateixa distància de la salvació. Cada cop és més complicat perquè queden menys punts en joc, però encara és possible. No podem abandonar ni abaixar els braços. Si aquest club es caracteritza per alguna cosa és per intentar-ho fins al final i ara no serà diferent”.

“Estàs dolgut. Saps que és un dia trist i que costarà dormir, però cal aixecar-se un altre cop. No serveix de res abaixar el cap. Cal fer autocrítica. Encara hi ha temps”.

El partit

“A la primera part ens han fet molt mal. En la segona, l’equip ha jugat al límit i és quan millor ha defensat. L’equip està viu i ho intenta fins al final independentment de la situació. Sabem que és complicat, però hem d’anar a Vallecas a lluitar i a guanyar. Queda una jornada menys, però tenim la mateixa distància. Ho intentarem fins al final”.

Les claus de la derrota

“Quan no guanyes duels, sobretot a l’àrea, qualsevol equip et fa mal. Soc el màxim responsable del resultat. Els jugadors han intentat fer-ho el millor possible, però no ha estat suficient. Hem de millorar urgentment. Cal ser contundents a l’àrea. Això ens està fent mal. Demà començarem a treballar i a activar els jugadors de cara a les quatre finals que queden”.

“Hem tancat els passadissos interiors i no hi havia amenaça, però ens han guanyat l’esquena en el 0-1 i després han marcat en centrades laterals. La defensa no ha estat contundent. En la segona meitat hem estat més competitius”.

“Ens ha faltat contundència i ser valents. Hem de fer autocrítica. Els jugadors ho han deixat tot. El màxim responsable el teniu aquí”.

Els aldarulls

“No les he vist. Sempre vaig al vestidor, independentment del resultat del partit. M’ho han explicat i, evidentment, no podem estar orgullosos. La violència s’ha de condemnar en tots els àmbits de la vida. No pot passar. S’ha intentat contenir, però no ha estat possible”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)