Espanyol

Cabrera: “Seguirem lluitant fins que s’esgoti l’últim recurs”

El central de l’Espanyol Leandro Cabrera ha parlat avui amb els mitjans del club per explicar com estan els ànims al vestidor blanc-i-blau després dels aldarulls que van succeir a la gespa de l’RCDE Stadium durant la celebració del títol de lliga per part del Barça i també per valorar la situació que viu l’equip quan només falten tres jornades per acabar la temporada.

“Estem dolguts per la situació en general perquè cada vegada resten menys punts, però estem molt concentrats i mentalitzats en allò que hem de fer per guanyar aquest cap de setmana”, ha dit el defensa i ha afegit que Vallecas “és una final que intentarem guanyar. Així és com la plantegem” ha respòs contundent. “Si estem concentrats des del primer fins l’últim minut, tenim moltes possibilitats que la victòria caigui de la nostra banda” considera Cabrera.

Amb un gest de tristor, l’uruguaià ha explicat que “fa ràbia no haver aprofitat les oportunitats anteriors o durant la temporada per ara estar més còmodes a la classificació, però la situació és aquesta i seguirem lluitant fins que s’esgoti l’últim recurs”. De fet, creu que tenen “l’actitud adequada i sortirem a guanyar diumenge perquè ens va la vida”.

Sobre el partit contra el Barça, el central ha dit que “sempre és dur perdre i l’altre dia per fases no vam poder fer el joc que volíem i el vestidor només sent ànims de revenja, i que realment ens mereixem mantenir-nos en aquesta categoria”. Sobre la invasió de camp, el jugador blanc-i-blau opina que “durant tots aquests anys, l’afició ha estat exemplar en tots els sentits. Hi ha vegades que la situació ens supera a tots i sentim impotència. És un fet que lamentem i no volem que es torni a produir, però sempre estarem al costat de la nostra afició, que han mantingut la calma en moments on hi ha hagut molta falta de respecte”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.